AMGO

Jetbull, RaisedBet & Fantasino

AMGO-bolagen

AMGO-Bolagen består av fyra bolag, vilka utvecklar och tillhandahåller konkurrenskraftiga onlinespellösningar och tjänster inom kasinospel och vadhållning på nätet. AMGO iGaming Malta har en licens från Malta Gaming Authority (MGA). En spellicens från MGA är den vanligaste och en av de mest väl ansedda licenserna för onlinespel. Det finns flera fördelar med en licens från MGA, huvudsakligen de lägre kostnaderna. AMGO-Bolagen har sedan grundandet varit verksamma på onlinespelmarknaden och har genom sammanslagningar och förvärv växt från att driva några mindre varumärken till var de är idag. AMGO-Bolagen bedriver idag onlinespelverksamhet genom två egna varumärken, ett white-label varumärke och ett majoritetsägt varumärke

  • AMGO Operation: är baserat i Köpenhamn och driver den operationella spelverksamheten, samt administrerar licenserna och varumärkena. AMGO Operation har 15 anställda baserade i Köpenhamn, San Jose, Costa Rica samt 6-8 kundtjänstkonsulter baserade i Riga, Lettland. AMGO Operation administrerar spellicensen från MGA för AMGO iGaming Malta och administrerar de tre varumärkena Raisedbet, Fantasino och Jetbull.

  • AMGO iGaming Denmark: bedriver idag inte någon verksamhet. Bolaget hade tidigare en dansk spellicens som har återläm- nats.

  • AMGO iGaming Malta: innehar en spellicens från Malta Gaming Authority och bedriver white-label verksamhet för Stake 7. Dotterbolaget förvärvades 1 januari 2020 från Every Matrix Software Ltd.

  • Fantasino: ett bolag registrerat i Costa Rica och som innehar rättigheterna till domänen Fantasino.com.