Ledande befattningshavare

Christoffer Fröberg

Christoffer Fröberg

VD Sedan 2021

Erfarenhet och utbildning: Christoffer är Civilingenjör, utbildad på Kungliga Tekniska Högskolan och tidigare lärare på Handelshögskolan i Stockholm (Media Management). Christoffer har en bred bakgrund med bland annat 13 år i spelbranschen på reglerade marknader, varav de senaste 4 som Acting Managing Director för det norska Postkodlotteriet med fullt ansvar för operations och licens samt politisk påverkan. Christoffer har dessutom erfarenheter från såväl storskalig drift (Nordisk Distributionsdirektör för tidningen Metro) samt management och strategikonsulting (Senior Partner på Xlent Strategy, (numera Differ).

Antal aktier: Christoffer äger 300 000 aktier i QP Games.

Sebastian Hjorth

Sebastian Hjorth

CFO sedan 2021

Erfarenhet och utbildning: Sebastian är utbildad företagsekonom med examen från Stockholms universitet. Sebastian har arbetat operationellt i AMGO sedan 2019 och i QP Games sedan 2021. Sebastian har bred kompetens och arbetat i olika ekonomifunktioner i casinobranschen sedan 2005. Sedan 2019 har Sebastian varit delägare och drivit Ace of Spades Finance AB en redovisnings- och konsultbyrå nischad mot branschen och arbetat för flera ledande bolag.

Antal aktier: Sebastian äger inga aktier i QP Games

Kristian Bækgaard

Kristian Bækgaard

COO AMGO iGaming sedan 2021

Erfarenhet och utbildning: Kristian har över 15 års erfarenhet i spelindustrin. Utöver att spenderat 2 år på AMGO iGaming som ansvarig för egna varumärken och white label verksamheter, har Kristian spenderat 8 år på Danske Spil, varit chef över danska Eurobet samt spelansvarig på Aller Media Danmark. Kristian har en hedersexamen i marknadsföring efter 4 års studier på Copenhagen Business School.

Antal aktier: Kristian äger inga aktier i QP Games.