Beijer Byggmaterial satsar återigen på digital julkalender tillsammans med oss

Beijer Byggmaterial är sedan många år en av Sveriges största byggvaruhuskedjor, med ett 70-tal varuhus runtom i Sverige och en omsättning på över 5 miljarder SEK. Företaget är dessutom en av våra återkommande kunder och de har för tredje året i rad valt att erbjuda sina kunder en digital julkalender i quizform tillsammans med oss, genom vår produkt Julkalender online.

I Beijers version av vår kalenderprodukt blandas dagliga specialerbjudanden på olika Beijer-produkter med dagliga quizfrågor som ingår i en tävling som löper under december, med en stor quizfinal på julafton.

Patrik Näslund, Online Sales Specialist hos Beijer Byggmaterial, kommenterar samarbetet: ”Med Julkalender online får vi ytterligare en bra kanal att kommunicera med våra kunder. Det är ett bra och kul sätt att få ut våra erbjudanden.”

Länk till Beijer Byggmaterials julkalender: http://www.beijerbygg.se/store/privat/julkalendern-2016

”Att ha många återkommande kunder är för oss ett kvitto på att vi gör ett bra jobb, och att ett företag som Beijer Byggmaterial årligen väljer att marknadsföra sina produkter med hjälp av oss känns givetvis väldigt uppmuntrande”, säger Tomas Järnstål, VD för Community Entertainment.

Kontaktperson:
Tomas Järnstål – VD Community Entertainment 0736-89 99 15, tomas@comentab.se

Community Entertainment har utvecklat en IT-plattform och en metod där företag kan skapa egna quizer i kommunikationssyfte. Vi har dessutom skapat en hög kompetens inom innehållsmarknadsföring, gamification och quiz. Syftet är att företag på ett engagerande, underhållande och informativt sätt kan få definierade målgrupper att lära sig mer om produkter och tjänster, presentera information om interna målsättningar eller utbilda medarbetare, nyanställda eller samarbetspartners.

Julkalender online med quizinriktning är ett återkommande inslag varje år i vår produktportfölj, som innehåller dagliga quizfrågor, erbjudanden och bonusrutor, och skapar på så vis en spännande tävling som löper under hela december, fram till julafton och där grundutförandet ligger på 50 000 SEK/domän för en 24-dagars kampanj.