Ledande läkemedelsföretag i Sverige ny licenskund

Vi tar nu klivet in i läkemedelssektorn tillsammans med ett ledande läkemedelsföretag i Sverige, som har valt att köpa en årslicens av vårt verktyg Quiz Widget. 

”Detta kan bli en av våra mest spännande kunder, där man förenar nytta med nöje och har stora möjligheter att nå ut till en vid mottagarkrets ”, säger Tomas Järnstål, VD för Community Entertainment. 

Kontaktperson:
Tomas Järnstål – VD Community Entertainment 0736-89 99 15, tomas@comentab.se 

Community Entertainment har utvecklat en IT-plattform och en metod där företag kan skapa egna quizer i kommunikationssyfte.  Vi har dessutom skapat en hög kompetens inom innehållsmarknadsföring, gamification och quiz. Syftet är att företag på ett engagerande, underhållande och informativt sätt kan få definierade målgrupper att lära sig mer om produkter och tjänster, presentera information om interna målsättningar eller utbilda medarbetare, nyanställda eller samarbetspartners.

Den standardiserade affärsmodellen för licenser – Quiz Widgetbygger på licenser där uppdragsgivaren tecknar ett avtalsbaserat kontrakt i som längst 12 månader och administrerar själv sina kampanjer och har egen inloggning till vår IT-plattform. En årslicens ligger mellan 150- 200 tkr/domän beroende på upplägg.