Nytt uppdrag – Scan utbildar sina säljare med vår produkt Quiz Widget

Scan har valt att utbilda sina säljare, som är utspridda i olika organisationer, på ett mer kostnadseffektivt och smidigt sätt – med vår produkt Quiz Widget. Kontakten förmedlades av reklambyrån Spinn, vilket ytterligare understryker styrkan i våra byråsamarbeten.

Utbildningen består av flera quizer med olika inriktning när det gäller griskött, djurhållning och tillagning. Säljarna läser in material kring de olika utbildningsdelarna och testar sedan om de har tillgodogjort sig informationen genom att slutföra ett test i vårt verktyg. Tanken är att detta utbildningsupplägg ska ligga minst året ut.

”Det är alltid roligt med kunder som väljer att utnyttja vårt verktyg för utbildning av sina medarbetare. Verktyget lämpar sig ypperligt för just detta, eftersom vi vet att man blir mer delaktig än om man bara läser kompendium eller ser på informationsfilmer, och detta gör också att man lär sig och kommer ihåg informationen på ett mycket bättre sätt. Det går också att gå igenom resultatet i detalj med varje enskild medarbetare, vilket gör det enkelt att se vad man behöver läsa på mer om. Just Scan är också en spännande kund med tanke på företagets storlek och med många tänkbara användningsområden för våra produkter”, säger Tomas Järnstål, VD för Community Entertainment.

Quiz Widget finns antingen som färdig produkt eller i licensform där en årslicens ligger mellan 150 – 200 TKR/domän beroende på upplägg.

Kontaktperson:

Tomas Järnstål – VD Community Entertainment 0736-89 99 15, tomas@comentab.se