Qliro Group anlitar oss för 24 timmars kampanj

Vår kalenderprodukt Quiz Calendar är en populär produkt så här års, när många företag söker efter digitala julkalendrar. Formatet med 24 luckor passar givetvis också utmärkt för aktiviteter över ett dygn med sina 24 timmar.

Qliro Group har anlitat oss för en gemensam kampanj för deras bolag Nelly, NLY Man, CDON.COM, Gymgrossisten, Lekmer och Bodystore för en 24 timmars kampanj under Black Friday (idag). Kampanjen genomförs i Sverige på kampanjsajten Qlipify.com, där besökarna kommer kunna öppna en lucka i timmen. Bakom luckan finns ett fint erbjudande från Qliro Groups bolag samt en quizfråga. Quizfrågan är en del av en löpande tävling som pågår under hela dygnet.

Black Friday är från början en amerikansk företeelse som äger rum dagen efter Thanksgiving, som infaller sista torsdagen i november. Många butiker har denna dag öppet extra länge och erbjuder rabatterade produkter, både i fysiska butiker och på nätet. I Sverige har Black Friday vuxit sig stort de senaste åren, särskilt inom e-handeln.

”Vi har sålt vår Quiz Calendar i flera år, men detta är första gången som en kund använder produkten till något annat än en ren julkalender. Vi ser fram emot dagens kampanj med stor tillförsikt och det gläder oss lite extra att återigen bryta ny mark med våra produkter ”, säger Tomas Järnstål, VD på Community Entertainment.

Kontaktperson:
Tomas Järnstål – VD Community Entertainment 0736-89 99 15, tomas@comentab.se

Quiz Calendar är en Julkalender Online där varje lucka döljer en fråga och där företag har möjlighet att marknadsföra produkter, infomration eller erbjudande. På julafton avslutas allt i ett finalmoment. Quiz Calendar är framtagen i vår unika produkt, Quiz Widget.