SATS Elixia satsar på Movember-kampanj med quizinriktning

Sveriges största kommersiella gymkedja SATS Elixia har valt att gå in i samarbete med oss, genom att teckna en licens för vårt verktyg Quiz Widget.

Nu i november har gymkedjan satsat på en spännande och ansvarsfull quizkampanj, denna gång i samarbete med Movember Foundation. I denna quiz har man velat öka kunskapen och medvetenheten om testikel- och prostatacancer samt fysisk inaktivitet. SATS Elixia vill öka aktiviteten på sin Facebook-sida samtidigt som man lyfter flera viktiga frågor och informerar om dem på ett engagerande sätt.

Mottagandet från målgruppen har varit väldigt positivt, med flitigt spelande under hela månaden.

SATS Elixia är Nordens ledande träningskoncern, med verksamhet i Sverige, Norge och Finland, och quizkampanjerna sprids i alla dessa länder.

Daniel Diane, digital marknadschef i Norden, kommenterar samarbetet: ”Med Community Entertainments mjukvara och kunskap når vi ut till både anställda och medlemmar på ett helt nytt sätt. Med deras quizer kan vi på ett mer lekfullt och engagerande sätt nå ut med olika budskap med förbättrad effektivitet. Då vi är en tävlingsinriktad organisation har det varit helt rätt väg för oss att gå. Under hela resan, från att komma igång till att ta gamification till nya nivåer, har vi känt ett starkt stöd och engagemang från Community Entertainments sida, något som vi verkligen har uppskattat!”

Community Entertainment gläder sig åt ännu en licenskund som verkligen ser till att utnyttja verktygets potential.

”Hela kärnan i SATS Elixias verksamhet handlar om att engagera folk att vara aktiva. Därför är det extra roligt att man väljer att samarbeta med oss för att skapa bästa möjliga engagemang kring sina olika kampanjer, oavsett om det handlar om träning eller information kring allvarligare ämnen. Det känns också väldigt spännande att synas i andra nordiska länder tillsammans med SATS Elixia”, säger Tomas Järnstål, VD för Community Entertainment.

Kontaktperson:
Tomas Järnstål – VD Community Entertainment 0736-89 99 15, tomas@comentab.se 

Quiz Widget finns antingen som färdig produkt eller i licensform där en årslicens ligger mellan 150 – 200 TKR/domän beroende på upplägg. Den standardiserade affärsmodellen bygger dels på licenser där uppdragsgivaren tecknar ett avtalsbaserat kontrakt i som längst 12 månader och administrerar själv sina kampanjer och har egen inloggning till vår IT-plattform och dels på anpassade kampanjer utan tillgång till egen inloggning där vi erbjuder design, utformning och innehåll.